Και η Πόρσε απειλείται από το σκάνδαλο με τους ρύπους - iefimerida.gr

Και η Πόρσε απειλείται από το σκάνδαλο με τους ρύπους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φάσμα των αγωγών από επενδυτές αντιμετωπίζει μετά την Volskwagen και η αυτοκινητοβιομηχανία Porsche Automobil Holding για το σκάνδαλο με τις αγωγές ρύπων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, δικαστήριο στη Στουτγάρδη ενδέχεται να συνδυάσει σχεδόν 150 μηνύσεις σε μία ειδική ομαδική αγωγή. Σύμφωνα με τον προεδρεύοντα δικαστή σε υπόθεση κατά την οποία βρετανικό συνταξιοδοτικό ταμείο ζητά αποζημιώσεις ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, όλες οι υποθέσεις συνολικά αντιστοιχούν σε αξιώσεις ύψους 900 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι μέτοχοι της Porsche υποστηρίζουν ότι έχασαν χρήματα διότι η εταιρία δεν αποκάλυψε εγκαίρως τους κινδύνους που αντιμετώπιζε η Volkswagen από το σκάνδαλο

των ντίζελ. Εκπρόσωπος της Porsche αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και υποστήριξε ότι ο CEO της VW δεν επιτρεπόταν να μοιραστεί απόρρητες πληροφορίες που λάμβανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Porsche dieselegate σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ