Ολυμπιακός: Μπέντο υπό πίεση - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Μπέντο υπό πίεση

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «διαβολοβδομάδα» του Πάουλο Μπέντο.

Ηττα την περασμένη Κυριακή στην Λάρισα από ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Super League, ήττα και μέσα στο Καραϊσκάκη απο τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League.

Στον Ολυμπιακό είναι προβληματισμένοι με την εικόνα, την απόδοση και την πρόοδο της ομάδας μετά το μεταβατικό καλοκαίρι. Ο Βίκτορ έφυγε νωρίς, ο Μπέντο ήρθε, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος. Ομως τα αποτελέσματα δεν βοηθούν, χρόνος δεν υπάρχει και την Κυριακή περιμένει τον Ολυμπιακό η νέα ανταγωνιστική ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη.

Η πίεση του κόσμου θα είναι μεγάλη στο ντέρμπι της Κυριακής (20:30). Τα όσα έγιναν με την αλλαγή του Μαρίν και με τις μουρμούρες Τσόρι-Φορτούνη χθες βράδυ, δείχνουν κακό κλίμα και εντός της ομάδας. Και όλα αυτά με τον Ολυμπιακό να... απαγορεύεται να κάνει τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα και δη μπροστά του στο κοινό του. Με νίκη παίρνει χρόνο... ζωής ο Μπέντο και ο Ολυμπιακός για να βελτιωθούν και να δείξουν κάτι πιο όμορφο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε άλλο αποτέλεσμα, όλα δείχνουν αρνητικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μπεντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ