Μπαίνει εκκαθαριστής στην ασφαλιστική εταιρία Enterprise -Ακυρα όλα τα συμβόλαια από 26/10 - iefimerida.gr

Μπαίνει εκκαθαριστής στην ασφαλιστική εταιρία Enterprise -Ακυρα όλα τα συμβόλαια από 26/10

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αναζήτηση άλλης ασφαλιστικής εταιρείας πρέπει να στραφούν οι πελάτες της Enterprise Insurance Company Plc καθώς αποφασίστηκε να γίνει εκκαθάριση στην εταιρία λόγω μη φερεγγυότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission - GFSC), ο Προσωρινός Εκκαθαριστής της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc κ. Frederick White πληροφόρησε τους ασφαλισμένους και το δίκτυο διανομής των προϊόντων της Enterprise ότι έχει την πρόθεση, στην επικείμενη αναφορά του προς το Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ, να υποβάλει σύσταση για το διορισμό εκκαθαριστή στην εταιρία, καθώς δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις φερεγγυότητας.

Δεδομένου ότι η ημερομηνία υποβολής της αναφοράς είναι η 26η Οκτωβρίου 2016, όλες οι ενδείξεις από την ίδια ημερομηνία θα καταστούν άκυρα όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχει εκδώσει η Enterprise. Για τον λόγο αυτό, πρέπει οι ασφαλισμένοι στην Enterprise να αναζητήσουν εγκαίρως εναλλακτικές λύσεις για την ασφαλιστική τους κάλυψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ