ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανή όσα συμβαίνουν στη Δικαιοσύνη - Ο διαγωνισμός για τις άδειες ήταν διαβλητός - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανή όσα συμβαίνουν στη Δικαιοσύνη - Ο διαγωνισμός για τις άδειες ήταν διαβλητός

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «πρωτοφανή» χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της Δικαιοσύνης με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

Σε ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημ. Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζει πως «αυτά που γίνονται στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι πρωτοφανή. Η κατάσταση είναι πέραν των ορίων. Δεν πάει άλλο».

Καλεί δε τους πολίτες να αντιληφθούν ότι η οποιασδήποτε μορφής ανοχή τους, «διευκολύνει αυτούς που πάνε την Ελλάδα από το κακό στο χειρότερο. Η παρακμή έχει σήμερα φωτογραφηθεί».

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο Α. Λοβέρδος «οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που διενεργήθηκε ο διαγωνισμός, επιβεβαιώνουν αυτά ακριβώς που λέγαμε, πως αντί της ηλεκτρονικής διαδικασίας κατέφυγαν σε διαβλητές τριτοκοσμικές μεθόδους».

Επικαλείται τις αποκαλύψεις του καθηγητή Λαζαράτου, ο οποίος κατήγγειλε πως ορισμένοι υποψήφιοι δεν καλύπτονταν από τη δημοσιότητα, οι κάμερες δηλαδή ήταν αλλού βαλμένες ώστε να μην είναι ορατό τι γίνεται στην αίθουσά τους κι επίσης αποκαλύπτεται ότι περίπου 40 άνθρωποι μπαινόβγαιναν χωρίς να έχουν δικαίωμα να είναι παρόντες εκεί!

«Ο διαγωνισμός, έτσι όπως έγινε, μπορούσε να είναι διαβλητός και αποδεικνύεται ότι έγινε με τρόπο διαβλητό» σχολιάζει ο Α. Λοβέρδος σημειώνοντας πως «όσο παραμένει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Κυβέρνηση, θα αυξάνεται ο λογαριασμός για την Ελλάδα και τους πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ