ΑΕΚ: Με... μασκοφόρο Μάνταλο σε αποστολή και 11αδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Με... μασκοφόρο Μάνταλο σε αποστολή και 11αδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέτρος Μάνταλος πριν μία εβδομάδα έμπαινε στο χειρουργείο και τώρα είναι έτοιμος για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της Ενωσης όχι μόνο βρίσκεται στην αποστολή, αλλά για δεύτερη σερί μέρα ήταν στην δοκιμή ενδεκάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το κάταγμα στη μύτη και την τοποθέτηση μάσκας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε ενόψει του ντέρμπι τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίντακ αριστερό μπακ, τον Λέσκοτ με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, τον Λαμπρόπουλο με τον Γιόχανσον αμυντικά χαφ, τον Μάνταλο ελεύθερο μέσο, τον Χριστοδουλόπουλο με τον Πατίτο στα άκρα της επίθεσης και τον Μπακασέτα σέντερ φορ.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι Ούγκο Αλμέιδα (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μέρος της προπόνησης της ομάδας) και Ρόναλντ Βάργκας (υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο), που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα στη μέση και θλάση αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας (τερματοφύλακες), Ντίας, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης (αμυντικός), Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος (μέσοι), Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας (επιθετικοί).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός μανταλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ