Η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν την διεξαγωγή της - iefimerida.gr

Η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν την διεξαγωγή της

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κλίμα που διαμορφώνεται από τις δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις σχετικά με την έκβαση της διασκέψεως της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες απέδωσε ο πρόεδρος του ΣτΕ την ματαίωση της διάσκεψης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλάριος η επόμενη διάσκεψη θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν από τη διεξαγωγή!

«Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών», ανέφερε η ανακοίνωση του κ. Σακελλάριου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συνεδρίαση διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου Νικολάου Σακελλαρίου, ο οποίος φέρεται να αναφέρθηκε στην αρχή της διάσκεψης στην κρισιμότητα της υπόθεσης. Η αναφορά του αυτή θεωρήθηκε ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών, με αποτέλεσμα να προκληθεί αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων.

Τα παραπάνω διέψευσε η Ενωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣτΕ συνεδρίαση τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ