Ζαγοράκης για τις τηλεοπτικές άδειες: «Σεβαστείτε τον Σαββίδη» - iefimerida.gr

Ζαγοράκης για τις τηλεοπτικές άδειες: «Σεβαστείτε τον Σαββίδη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για τις τηλεοπτικές άδειες πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ζήτησε το σεβασμό προς το πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, με επίσημη δήλωσή του, κράτησε αρνητική στάση προς τη διαδικασία, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη» και στάθηκε στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η δήλωση

«Η απαράδεκτη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών δείχνει, για ακόμη μια φορά, το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτή η Κυβέρνηση. Η κριτική όμως στη διαδικασία δε μπορεί να πλήττει αδιάκριτα τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και μάλιστα σε τόσο δύσκολες, για την χώρα, στιγμές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλές φορές αποδείξει ότι είναι ένας άξιος Έλληνας. Όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, ο Σαββίδης και μένει και επενδύει. Αντί λοιπόν να τον «πυροβολούμε», καλά θα κάνουμε να τον σεβόμαστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ