O Chance the Rapper θα τραγουδήσει τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο -Αγαπημένος του Ομπάμα - iefimerida.gr

O Chance the Rapper θα τραγουδήσει τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο -Αγαπημένος του Ομπάμα

chance
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην ξέρουν ποιος θα είναι πρόεδρος στις ΗΠΑ, ξέρουν όμως ποιος θα τραγουδήσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο τραγουδιστής της χιπ χοπ Chance the Rapper κατά κόσμον Chancellor Johnathan Bennett θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στην ετήσια εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο την 1η Δεκεμβρίου.
Η Κέλι Κλάρκσον τραγουδίστρια της ποπ ροκ και η γκόσπελ τραγουδίστρια Γιολάντα Άνταμς επίσης θα ανεβούν στη σκηνή.

Όποιος κι αν νικήσει στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, τον Νοέμβριο, το βέβαιο είναι ότι δεν θα διοργανώνει τόσο πετυχημένες γιορτές για τα Χριστούγεννα, όπως ο Μπάρακ Ομπάμα αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Αγαπημένος του Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα συμπεριέλαβε το τραγούδι «Αcid Rain» από το άλμπουμ Acid Rap του 2013 του Chance the Rapper στη δεύτερη καλοκαιρινή συλλογή τραγουδιών.

O Chance the Rapper θα τραγουδήσει τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο -Αγαπημένος του Ομπάμα  | iefimerida.gr 0

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσιοποίησε στο Twitter δυο συλλογές (μία για τη μέρα και μία τις βραδινές ώρες) με τραγούδια που επέλεξε να ακούει το καλοκαίρι.
Φαίνεται ότι είναι φανατικός θαυμαστής του χιπ χοπ καλλιτέχνη από το Σικάγο, καθώς τον προσκάλεσε και στο πάρτι γενεθλίων του.

Ποιος είναι ο Chance the Rapper

Ο 23χρονος ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με το άλμπουμ του Acid Rap, εκτός από τη σόλο είναι μέλος του γκρουπ Save Money και ήταν και βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος The Social Experiment.

Τον Νοέμβριο του 2014 ανακηρύχθηκε εξαίρετος νέος της χρονιάς και παρέλαβε το βραβείο από τον δήμαρχο του Σικάγο Ραμ Εμάνουελ.
Έχει αναπτύξει ενεργό δράση για την καταπολέμηση της ένοπλης βίας στη γενέτειρά του και το 2014, μαζί με τον πατέρα του, προώθησε την καμπάνια «#SaveChicago».

O Chance the Rapper θα τραγουδήσει τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο -Αγαπημένος του Ομπάμα  | iefimerida.gr 1

Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο στις 16 Απριλίου το 2016, για να συζητήσει για την πρωτοβουλία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, «My Brother’s Keeper (MBK) Alliance», με στόχο τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για έγχρωμους νέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ