Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάντα ή τίποτα φαίνεται να ζητάει η Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ πριν καν καλά καλά ξεκινήσει η δικαστική τους διαμάχη.

Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έστειλε μέσω της δικηγόρου της, πολυσέλιδη επιστολή στον Μπραντ Πιτ, μέσω της οποίας του ζητάει να κρατήσει όλα της κοσμήματα καθώς και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που κοστίζει 250.000 δολάρια.

Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκτός ότι το δαχτυλίδι έχει την δική του ιστορία, με τον πρώην σύζυγο της Αντζελίνα να έχει συνεργαστεί για περίπου ένα χρόνο με τον φημισμένο κοσμηματοπώλη Ρόμπερτ Προκόπ για να το τελειοποιήσουν, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να έχει στο μπουντουρ της κοσμήματα αξίας 4 εκατ. Δολλαριών.

Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με την Τζολί να έχει αγάπη με τα κοσμήματα, κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί είναι τόσο λαμπερή όσο και τα διαμάντια τους. Αγαπώντας τα σκουλαρίκια από σμαράγδι, είχε εμφανιστεί το 2009 με σκουλαρίκια που κοστίζουν 2,5 εκατ. δολ. είναι φτιαγμένα από κολομβιανά σμαράγδια και είναι 115 καρατίων. Το ασορτί του δαχτυλίδι είναι 65 καράτια κοστίζει 1 εκατ., ενώ το σετ το είχε φτιάξει ο κοσμηματοπώλης που είχε δημιουργήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κιμ Καρντάσιαν.

Πάντως τα περισσότερα πολυτελή «έργα τέχνης» που φοράει είναι από τον Ρόμπερτ Προκοπ, ο οποίος είχε φτιάξει μία συλλογή με το όνομά της, τα έσοδα της οποίας πήγαν σε ίδρυμα για παιδιά που είχε ιδρύσει η ηθοποιός το 2006.

Στα μαχαίρια ήδη: Η Τζολί ζητάει από τον Πιτ κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η ηθοποιός έχει πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία της έχει χαρίσει ο Πιτ στα 12 χρόνια της σχέσης τους. «Το σίγουρο είναι πως και ο Μπραντ Πιτ λατρεύει τα πανάκριβα κοσμήματα και τα έβλεπε σαν επένδυση», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Αυτό που μένει είναι να δούμε τι άλλο θα ζητήσει η Τζολί από τον Μπραντ Πιτ και πως εκείνος θα αντιδράσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί Μπραντ Πιτ διαζύγια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ