Ο ΠΑΟΚ κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα για την 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα για την 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκμεταλλεύτηκε η Ελλάδα και με τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τσεχία επί της Σλόβαν Λίμπερετς, μείωσε την απόστασή της από τη 14η θέση στην κατάταξη της UEFA.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε Θέλτα και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα, όμως έστω και μόνο με τη νίκη του ΠΑΟΚ, η Ελλάδα κατάφερε να μειώσει την απόστασή της από τη 14η θέση.

Η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στην 15η θέση, έχει ανοιχτά δύο μέτωπα αφού εκτός του ότι κυνηγά την Κροατία, η οποία συνεχίζει με μια ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προσέχει και προς τα πίσω αφού Αυστρία και Ρουμανία.

Στόχος είναι τη φετινή σεζόν να ξεπεραστεί η Κροατία και να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διαφορά από την Ολλανδία, η οποία κατέχει την 13η θέση στην κατάταξη της UEFA.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα για την 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βαθμολογία UEFA ΠΑΟΚ Κροατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ