Σύρος πρόσφυγας έγινε ήρωας στον Καναδά -Εσωσε τον γάμο ζευγαριού [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύρος πρόσφυγας έγινε ήρωας στον Καναδά -Εσωσε τον γάμο ζευγαριού [εικόνες]

Φωτογραφία: Lindsay Coulter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν το φερμουάρ από το νυφικό της Τζο Ντου έσπασε λίγες ώρες πριν από τον γάμο, νύφη, παράνυφες και συγγενείς νόμιζαν πως «ήρθε το τέλος» και κανείς δεν ήξερε που θα βρουν διαθέσιμο ράφτη την Κυριακή.

Η φωτογράφος του γάμου Λίντσει Κάλτερ πρότεινε να πάνε στον γείτονα και να ζητήσουν πένσες, για να δουν αν μπορούν να το φτιάξουν.

Ο γείτονας εδώ και τέσσερις ημέρες φιλοξενούσε στο σπίτι του μια οικογένεια προσφύγων από τη Συρία, με τον πατέρα Ιμπραχίμ Χαλίλ Ντούντου να είναι ράφτης εδώ και 28 χρόνια στο Χαλέπι.

Σύρος πρόσφυγας έγινε ήρωας στον Καναδά -Εσωσε τον γάμο ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την ιστορία μοιράστηκε η φωτογράφος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, μαζί με φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Ιμπραχίμ επιδιορθώνει το νυφικό.

Ο γαμπρός Εαρλ Λι είπε στο CTV: «Ημασταν τόσο τυχεροί που συνέβη σε εμάς».

Ο Ιμπραχίμ, από την πλευρά του μέσω μεταφραστή, ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. «Χαίρομαι που βοήθησα τους Καναδούς από την καρδιά μου», πρόσθεσε.

Στο ποστ της η φωτογράφος δήλωσε περήφανη που ζει στον Καναδά, ο οποίος καλωσορίζει τους πρόσφυγες από τη Συρία και άλλες χώρες.

«Αισθάνομαι δέος για τις οικογένειες, που καλωσορίζουν αγνώστους στα σπίτια και τις ζωές τους και εμπνέομαι από την ανθεκτικότητα του συριακού λαού. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι», έγραψε.

Σύρος πρόσφυγας έγινε ήρωας στον Καναδά -Εσωσε τον γάμο ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγας γάμος Καναδάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ