Κορδελιό: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ έξω από γυμναστήριο -4 τραυματίες [εικόνα] - iefimerida.gr

Κορδελιό: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ έξω από γυμναστήριο -4 τραυματίες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια επίθεση με τέσσερα θύματα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ έξω από γυμναστήριο και τραυμάτισαν τέσσερις.

Τη στιγμή που έβγαιναν από το γυμναστήριο τέσσερις ομογενείς από τη Γεωργία, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέση με τον κόσμο της νύχτας, σταμάτησαν μπροστά τους δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη, τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον τους με αποτέλεσμα να τους σωριάσουν στο έδαφος.Στη γειτονιά επικράτησε πανικός ενώ οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν από τους γύρω δρόμους.

Σύντομα έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις πυροβολήθηκαν στα πόδια ενώ ο τέταρτος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δεν διατρέχει η ζωή τους κίνδυνο.

Κορδελιό: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ έξω από γυμναστήριο -4 τραυματίες [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Κορδελιό: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ έξω από γυμναστήριο -4 τραυματίες [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ