Αλαφούζος, Μαρινάκης στο Μαξίμου – Ξεκίνησαν τα τετ α τετ με καναλάρχες - iefimerida.gr

Αλαφούζος, Μαρινάκης στο Μαξίμου – Ξεκίνησαν τα τετ α τετ με καναλάρχες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν τα τετ α τετ στο μέγαρο Μαξίμου με τους προσωρινούς υπερθεματιστές.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είχε συνάντηση με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της ALTER EGO M.M.E. A.E και υπερθεματιστή στην δημοπρασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις 18:00, ο κ. Παππάς είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα ακολουθήσει αύριο Παρασκευή, το ραντεβού του Ν. Παππά με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα αναδείχθηκε σε προσωρινό υπερθεματιστή και τα επόμενα 24ωρα το ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 Θ. Κυριακού.

Τι ζήτησαν από την κυβέρνηση

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τις συναντήσεις είχαν ζητήσει οι ίδιοι οι υπερθεματιστές. Συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα για το νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και χρονοδιαγράμματα. Σύμφωνα με το Μαξίμου, οι κ.κ. Μαρινάκης και Αλαφούζος ζήτησαν επίσπευση των διαδικασιών καθώς πιέζει ο χρόνος. Αρμόδια κυβερνητική πηγή έσπευδε να διευκρινίσει ότι στις συναντήσεις του Ν. Παππά με τους δύο υπερθεματιστές «δεν ήταν παρών» ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ