Πολάκης σε Κεγκέρογλου: Γελοίος είσαι και φαίνεσαι -Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Βουλή [βίντεο] - iefimerida.gr

Πολάκης σε Κεγκέρογλου: Γελοίος είσαι και φαίνεσαι -Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Βουλή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Στη διάρκεια επερώτησης του ΠΑΣΟΚ για την υγεία, ο κύριος Πολάκης απευθύνθηκε στον κ. Κεγκέρογλου λέγοντας: «Ο Κεγκέρογλου με είπε γελοίο και χαμένο κορμί. Γελοίος είσαι και φαίνεσαι, Κεγκέρογλου».

«Είσαι τραμπούκος και τσαρλατάνος», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε προς την υπουργική καρέκλα του κ. Πολάκη.

Στην αίθουσα προκλήθηκε πανδαιμόνιο, με τον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο να φωνάζει «κύριε Κεγκέρογλου, καθίστε κάτω!».

Τον λόγο πήρε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφυλοπούλου, η οποία αποκάλεσε τον κ. Πολάκη πολιτικό νεκροθάφτη της υγείας. «Έχουμε ακόμα δημοκρατία, όχι καθεστώς Μαδούρο και συριζοποίησης. Εχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τον υπουργό και να λέμε την πολιτική μας άποψη».

Το επεισόδιο έκλεισε με δήλωση του κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος τόνισε ότι ποτέ δεν είπε γελοίο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Δεν τον είπα γελοίο. Εδώ και καιρό δεν του απευθύνομαι πια, γιατί είναι πολιτικά αναξιόπιστος», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης Βασίλης Κεγκέρογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ