Kρήτη: Συνελήφθη 44χρονος για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών [εικόνα] - iefimerida.gr

Kρήτη: Συνελήφθη 44χρονος για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έξι πιστόλια, πέντε γεμιστήρες, 409 φυσίγγια και ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας στην κατοχή του συνελήφθη ένας 44χρονος, σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πιστόλια, 190 βολίδες αεροβόλου, 159 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας, 409 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, πέντε γεμιστήρες, βλήμα πυροβόλου όπλου, θήκες πιστολιών και διπλή θήκη γεμιστήρων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Kρήτη: Συνελήφθη 44χρονος για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ιεράπετρα Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ