Καταγγελία Αδωνι για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ που εμπλέκονται στελέχη ΣΥΡΙΖΑ -Εκρηξη Ξανθού - iefimerida.gr

Καταγγελία Αδωνι για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ που εμπλέκονται στελέχη ΣΥΡΙΖΑ -Εκρηξη Ξανθού

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση με τον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό είχε στη Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης τον οποίο και κατήγγειλε για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ εταιρείες ψυχικής υγείας στις οποίες εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης έδωσε στοιχεία για 3 ΜΚΟ στις οποίες όπως είπε συμμετέχουν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, συνεργάτης του υπουργού υγείας και συνεργάτης του υφυπουργού εργασίας.
Με βάση τα στοιχεία κυρίου Γεωργιάδη οι τρεις εταιρείες είναι οι ακόλουθες, όπως λέει ο αντιπρόεδρος τη ΝΔ, και έλαβαν αυξημένη χρηματοδότηση 1 εκατομμυρίου €:

  1. Εταιρεία προαγωγής ψυχικής υγείας Ηπείρου, στην οποία είναι μέλος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς: 1 εκατ. ευρώ αυξημένη χρηματοδότηση με τον ίδιο αριθμό σθενών. 
  2. Εταιρεία Δίοδος στην οποία συμμετέχει η κυρία Λύτρα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του γραφείου του κ. Ξανθού, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη: 1 εκατ. ευρώ αυξημένη χρηματοδότηση.
  3. Εταιρεία με μέλος της τον κ. Θεοδωρουλάκη, συνεργάτη του υφυπουργού Εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου: 1 εκατ. ευρώ αυξημένη χρηματοδότηση. 

Ο κύριος Ξανθός φέρνοντας στην αντεπίθεση έκανε λόγο για πολιτική χυδαιότητα και αθλιότητα:

«Οι χρηματοδοτήσεις έγιναν με τον δικό σας μηχανισμό», υποστήριξε. «Δεν θα καταφέρετε πλήγμα στο ηθικό πλεονέκτημα αυτής της παράταξης. Όσοι ενέχονται σε σκάνδαλα θα ελεγχθούν», κατέληξε ο κ. Ξανθός.

«Μου κάνει εντύπωση πώς κάθε φορά που κάποιος σας κάνει κριτική για οικονομικά θέματα τον κατηγορείτε για λαϊκισμό» απάντησε ο κ.Γεωργιάδης και προσέθεσε: «Δεν μου απαντήσατε γιατί δώσατε από 1 εκατ. ευρώ παραπάνω χωρίς να αλλάξει ο αριθμός των ασθενών; Γιατί δώσατε παραπάνω λεφτά σε όσες εταιρείες ψυχικής υγείας εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;».

«Τα χρήματα μοιράστηκαν ακριβώς με τις ίδιες αναλογίες. Δεν ισχύει αυτό που λέτε, κάποιος μαγειρεύει τα στοιχεία που σας δίνει» επέμεινε ο υπουργός υγείας.

Καταγγελία Αδωνι για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ που εμπλέκονται στελέχη ΣΥΡΙΖΑ -Εκρηξη Ξανθού | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης Ανδρέας Ξανθός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ