Πάμε Στοίχημα στο Europa League (video) - iefimerida.gr

Πάμε Στοίχημα στο Europa League (video)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Betarades.gr αναλύει τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ και δίνει προγνωστικά για το πάμε στοίχημα για τους αναγνώστες του iefimerida.gr!

Ο μοναδικός εκπρόσωπός μας που αγωνίζεται εντός έδρας απόψε (29/09) είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βίγκο της Ισπανίας απέναντι στη Θέλτα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, όμως, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να κερδίσετε 150€ σε κάρτες UPAY, αρκεί να προβλέψετε σωστά το ακριβές σκορ του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ. Δείτε τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, είτε στο post με το βίντεο στο Facebook (κλικ εδώ) ή στο κανάλι μας στο Youtube (κλικ εδώ).

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ως στόχο μία νίκη οποία θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση. Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα την ήττα-καμπανάκι του AEL FC ARENA, η οποία έβγαλε στην επιφάνεια τα δεδομένα προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για «εξετάσεις» του Πάουλο Μπέντο, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μετρά μόλις λίγες εβδομάδες στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, οι «εξετάσεις» – σύμφωνα με τις φημολογίες- ξεκινούν… σήμερα το βράδυ και ολοκληρώνονται μετά τη λήξη του ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΚ για τη Σούπερ Λιγκ. Πάντως, οι Πειραιώτες έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα των ομίλων, φεύγοντας με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις (σκόρερ ο Καμπιάσο στο 42′), στην καλύτερη εμφάνισή τους τη φετινή σεζόν. Ένα πιθανό 2Χ2 στο σημερινό ματς θα θέσει αναμφισβήτητα τις βάσεις πρόκρισης στους «32». Όσον αφορά τα της Σουπερ Λιγκ, η προαναφερθείσα ήττα από τη Λάρισα πήρε τη σκυτάλη από τις νίκες επί των Βέροιας (6-1) και Ηρακλή (1-2, μέτρια εμφάνιση).

Ο ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, έρχεται με μεγάλες βλέψεις στο σημερινό ματς, θέλοντας ξεκάθαρα να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε, οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού στην πρεμιέρα των ομίλων πανηγύρισαν την εντός έδρας νίκη επί της Αστάνα με 2-1 κι έτσι ένα σημερινό διπλό θα αυξήσει κατακόρυφα τις ελπίδες πρόκρισης στους «32». Θυμίζουμε ότι και ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του από το Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας μία επική πρόκριση επί της Ρόζενμποργκ στον 3ο γύρο (ήττα 2-1 στη Νορβηγία, νίκη 3-0 στη ρεβάνς με όλα τα γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις) και γνωρίζοντας αποκλεισμό στα πλέι οφ από την Κοπεγχάγη. Εντός των συνόρων τα πηγαίνει περίφημα, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του κυπριακού πρωταθλήματος, με απολογισμό γκολ 12-0 σε αυτή την πεντάδα αγώνων.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα και λόγω έδρας απόψε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε, παράλληλα, αρκετά προσεκτικό ματς και από τις δύο ομάδες, για αυτό και η επιλογή μας είναι η νίκη του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό:

Με προσοχή για το αποτέλεσμα ο ΠΑΟ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Θέλτα – Παναθηναϊκός. Σπουδαία ημέρα για τη Θέλτα, που σήμερα επιστρέφει στις εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έπειτα από σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία. Στο… απαρχαιωμένο «Μπαλαΐδος», όπου έγιναν βελτιωτικές εργασίες μέχρι την τελευταία στιγμή, η ομάδα του Βίγο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνδυάσει την εκ νέου παρουσία της στην Ευρώπη με την πρώτη νίκη μετά τον Φεβρουάριο του 2007, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Παρά το σαρωτικό ροτέισον του κόουτς, Εδουάρδο Μπερίσο, η ομάδα της Γαλικίας έφυγε με το 1-1 απ’ την έδρα της Σταντάρ Λιέγης στην πρεμιέρα των ομίλων, με την εμφάνιση της όμως να είναι προβληματική σε όλα τα επίπεδα. Ακολούθησε το εκτός έδρας 0-0 με την Οσασούνα και έπειτα ήρθαν δύο σερί νίκες, οι πρώτες της σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αρχικά η Θέλτα επιβλήθηκε εντός έδρας 2-1 της Χιχόν και την περασμένη Κυριακή έφυγε με το 0-2 απ’ την έδρα της Εσπανιόλ, σκορ που διαμορφώθηκε με δύο γκολ από Ρόσι και Σίστο στις καθυστερήσεις με ισάριθμες αντεπιθέσεις. Παρά τις νίκες, οι γηπεδούχοι δεν πείθουν, ακόμη «ψάχνονται», ενώ και οι μαζικές αλλαγές του Μπερίσο δε φαίνεται να βοηθούν στην απόκτηση ταυτότητας και χαρακτήρα.

Θα ήθελε να έχει πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τα σοβαρά αμυντικά λάθη από Ιβάνοφ και Μέστο, αλλά και οι δύο αποβολές τον υποχρέωσαν σε εντός έδρας ήττα. Αυτό το 1-2 απ’ τους Ολλανδούς αναγκάζει σήμερα τους πράσινους να παραταχθούν με πίεση για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της θεωρητικά πιο ποιοτικής ομάδας του ομίλου, καίτοι άπειρης σε ευρωπαϊκό στερέωμα, ίσως στο μοναδικό κομμάτι όπου υπερέχει το «τριφύλλι». Θα χρειαστεί υπέρβαση απ’ τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι αν θέλουν να επιστρέψουν με πόντο ή πόντους στις «αποσκευές» τους, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε θέμα συλλογικής συγκέντρωσης και πιστής εφαρμογής της τακτικής. Είναι δεδομένο ότι ο Ιταλός κόουτς θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να κλείσει τους χώρους και να μην επιτρέψει στη Θέλτα να αναπτύξει επιθετικό οίστρο, ζητώντας παράλληλα απ’ τους παίκτες του τη γρήγορη μετάβαση στην κόντρα επίθεση. Η αναγκαιότητα για αποτέλεσμα, η ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και οι πολλές σημαντικές απουσίες, τον αναγκάζουν να παρατάξει τους πράσινους με αμυντικογενή τακτική και έμφαση στον έλεγχο του ρυθμού.

Προγνωστικό: Ο Παναθηναϊκός έχει δεδομένα δύσκολη αποστολή στην Ισπανία, ωστόσο η Θέλτα κάθε άλλο παρά τρομάζει. Οι παίκτες του Στραματσόνι έχουν τύχη στο Βίγκο και πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουν, τουλάχιστον, να μην ηττηθούν! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα... πως και τα γιατί της επιλογής του Χ2 από την ομάδα του Betarades.gr:

Με τα γκολ στην Τσεχία

Ολοκληρώνουμε με το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς. Η Σλόβαν απασχόλησε ο σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έγινε γνωστό πως 12 ποδοσφαιριστές της τέθηκαν σε «καραντίνα» λόγω μεταδοτικού ιού που «χτύπησε» την ομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Αζερμπαϊτζάν. Όπως είναι φυσιολογικό η τσέχικη ομοσπονδία συνηγόρησε στην αναβολή του προγραμματισμένου της παιχνιδιού απέναντι στην Καρβίνα για το πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές της επέστρεψαν στις προπονήσεις μόλις προχθές, όταν και έγινε οριστικά γνωστό πως η σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί κανονικά. «Μας επηρέασε πάρα πολύ, δεν το έχω ζήσει ποτέ μου. Τρεις μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι πολύ δυσάρεστο και θα δούμε πόσο θα μας επηρεάσει, θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε» δήλωσε ο προπονητής Τρπισόφσκι.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, μπει αρκετά δυνατά στη φετινή χρονιά, παρουσιάζοντας πολύ καλά στοιχεία σε όλα τα επίπεδα. Μοναδικό ζήτημα προβληματισμού είναι η αδυναμία που παρουσιάζει στα «τελειώματα» των φάσεων. Γεγονός που παρατηρήθηκε τόσο στη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό (2-1), όσο και στην «γκέλα» απέναντι στην Ξάνθη (0-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς κυριάρχησαν στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, δημιούργησαν αναρίθμητες ευκαιρίες, αλλά οι Ροντρίγκες και Τζάλμα σπατάλησαν τις κορυφαίες από αυτές και έγιναν αυτομάτως οι «μοιραίοι» για την ομάδα τους. Μέχρι τώρα, πάντως, ο ΠΑΟΚ δείχνει ομάδα δουλεμένη απέναντι σε κλειστές άμυνες, απλά δεν έχει την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται για να «καθαρίζει» πιο εύκολα τα παιχνίδια. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Γιατί τα προβλήματα ενώνουν μια ομάδα και επομένως στη Σλόβαν θα υπάρχει συσπείρωση και ενότητα. Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε χαλαροί» δήλωσε Ίβιτς.

Προγνωστικό: Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει απόψε μία νίκη και να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στοιχηματικά, βέβαια, αυτό που θα κρατήσουμε είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάλυση της επιλογής του Betarades.gr:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ