Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και 5 χρόνια, ο Ουκρανός Vitalii Sediuk σπέρνει τον τρόμο στους σταρς, τους οποίους αγκαλιάζει και φιλάει ή χαϊδεύει. Τελευταία του θύματα υπήρξαν η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζίτζι Χαντίντ, οι οποίες δεν εκτίμησαν καθόλου τη συμπεριφορά του.


Ο νεαρός κατορθώνει και πλησιάζει στα κρίσιμα σημεία γιατί χρησιμοποιεί την κάρτα δημοσιογράφου, από την πρώην δουλειά του στην Ukrainian TV channel.
Στην Ευρώπη ο Vitalii Sediuk πρωτοεμφανίστηκε στις Κάννες, τον Μάιο του 2012. Ο νεαρός δημοσιογράφος όρμησε στο κόκκινο χαλί και έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο του Γουίλ Σμιθ. Ο σταρ έγινε έξαλλος και του άστραψε μια σφαλιάρα. «Είναι τυχερός που δεν του έσπασα τα μούτρα», δήλωσε ο Σμιθ.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Δεν ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ουκρανού τρομοκράτη με τα φιλιά. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε προσφέρει στη Μαντόνα ένα μπουκέτο ορτένσιες, λουλούδια τα οποία σιχαίνεται η ποπ τραγουδίστρια, κατά δήλωσή της.
Στη συνέχεια, ο Vitalii παρενόχλησε μια πλειάδα σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι αντέδρασαν ποικιλοτρόπως, από την ψυχρότητα ως τις μπουνιές.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Το 2013 ορμάει στη σκηνή των Grammy Awards την ώρα που η Adele λαμβάνει το βραβείο της.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Τον Ιανουάριο του 2014, αρπάζει τα πόδια του Bradley Cooper, ο οποίος, αμήχανος, προσπαθεί να τον κλωτσήσει για να τον ξεφορτωθεί.
Το ξανακάνει με τον Leonardo DiCaprio τον Φεβρουάριο του 2014 στο Φεστιβάλ της Santa Barbara και στη συνέχεια, τον Μάρτιο, στον Brad Pitt ο οποίος δήλωσε: «Είχε βάλει στόχο την κάτω περιοχή».

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Τον Μάιο του 2014, γλυστράει κάτω από το φόρεμα της America Ferrera στις Κάννες. Η ηθοποιός καταθέτει μήνυση και τότε ήταν που ο δημοσιογράφος απολύεται από το κανάλι του.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Τον Σεπτέμβριο του 2014 ορμάει πάνω στην Κιμ Καρντάσιαν, την πετάει σχεδόν στο έδαφος, μπροστά στα μάτια του συζύγου της Kanye West και της μητέρας της Kris Jenner, η οποία τον κλωτσάει μανιακά.
Τον Οκτώβριο του 2015, φιλάει στο μάγουλο την Miranda Kerr, η οποία τα χάνει και δεν αντιδρά.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 9


Τον ίδιο μήνα, ντυμένος με ένα αλλόκοτο κοστούμι, παγιδεύει την Αννα Γουίντερ και της ζητάει να τον βγάλει εξώφυλλο στην Vogue.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 10


Στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 έκανε κάτι τρομερό στην Τζίτζι Χαντίντ, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Ο Vitalii, εμφανίστηκε ξαφνικά από πίσω της, την άρπαξε και την σήκωσε στον αέρα. Η αντίδραση της Τζίτζι έγραψε ιστορία: απάντησε στον νεαρό με αγκωνιές στο πρόσωπο και τον κυνήγησε, βρίζοντάς τον.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 12


Μεγάλη μερίδα του τύπου καταγγέλλει την βιαιότητα του Ουκρανού. Η ευκολία ωστόσο με την οποία ξεγελάει τους σωματοφύλακες και βγαίνει μπροστά ανησυχούν. Υπάρχει κίνδυνος οι φάρσες του να βάλουν ιδέες και σε άλλους φαρσέρ, πιο επικίνδυνους.
Το τελευταίο περιστατικό έκανε έξαλλη την Kim Kardashian. Ο φαρσέρ έσκυψε και φίλησε τα οπίσθιά της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τηλεπερσόνα κάλεσε τόσο την αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας, όσο και την ομάδα των δικηγόρων της προκειμένου να κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο κατά του Vitalii Sediuk που την βάζει στο στόχαστρο για δεύτερη φορά.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 13
Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 14


Σύμφωνα με το TMZ, η Kardhashian σκοπεύει να κάνει μήνυση στην αστυνομία του Παρισιού, ενώ αναζητά να εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Μάλιστα, η Αμερικανή αναφέρει πως τον θεωρεί μόνιμη απειλή για την ίδια αλλά και άλλους και τονίζει πως δεν θα σταματήσει να δεν τον δει να πληρώνει.
Ο Sediuk έχει ήδη κρατηθεί στη φυλακή Los Angeles County Men's Central Jail επειδή δεν είχε να πληρώσει πρόστιμο 20.000 δολαρίων για την αποφυλάκισή του. Εχει επίσης καταδικαστεί σε 20 ημέρες κοινωνικής εργασίας και έχει λάβει εντολή να συμβουλευθεί ψυχίατρο επί ένα χρόνο.

Vitalii Sediuk -Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ορμάει και χαϊδεύει τους σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 15
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vitalii Sediuk τρόμος χαϊδεύει σταρ γουίλ σμιθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ