H Vogue αναβιώνει το τραγούδι «Freedom» -Με διάσημα τοπ μόντελ στη Νέα Υόρκη [βίντεο] - iefimerida.gr

H Vogue αναβιώνει το τραγούδι «Freedom» -Με διάσημα τοπ μόντελ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Freedom του George Michael, ήταν από τα μεγαλύτερα hit του '90, απογειώθηκε από την παρουσία της Ναόμι Κάμπελ, της Λίντα Ευαγγελίστα και της Σίντι Κρόφορντ στο βίντεο κλιπ του και 26 χρόνια μετά, η Vogue αποφάσισε να το ανανεώσει.

Το τραγούδι- ύμνος στην ελευθερία- εκμοντερνίζεται με τα πιο διάσημα supermodels του σήμερα να το τραγουδούν και να το χορεύουν όπως θα κάναμε όλες εμείς στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δρόμο ή σε ένα μπαρ.

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Sep 28, 2016 at 6:06am PDT

Εκτός από το στιλιστικό κομμάτι, όπου τα μοντέλα φορούν τις τελευταίες δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών, όπως του Roberto Cavalli, του Ralph Lauren και του Marc Jacobs, ο σκηνοθέτης Γκόρντον Φον Στάινερ τόλμησε κάτι αρκετά δύσκολο. Έστησε δηλαδή έτσι τα μοντέλα του, ώστε κάθε στίχος του τραγουδιού να ταιριάζει με το σκηνικό.

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Sep 28, 2016 at 6:10am PDT

Με την Ιρίνα Σάικ να κουνάει τους γοφούς της στον στίχο «But when you shake your ass, they notice fast..», την Αντριάνα Λίμα να παίζει με τον φακό ντυμένη καουμπόισσα και την Τζόαν Σμαλς να λικνίζεται στο ρεφρέν, το βίντεο δεν δείχνει απλά πως θα ήταν αν κυκλοφορούσε εν έτη 2016, αλλά ενώνει την γυναικεία ομορφιά, την αυτοπεποίθηση, την ελευθερία, την μόδα και φυσικά τις καλλονές της πασαρέλας.

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Sep 28, 2016 at 6:07am PDT

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Sep 28, 2016 at 6:13am PDT

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Sep 28, 2016 at 6:08am PDT

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Sep 28, 2016 at 6:12am PDT

Το βίντεοκλιπ του George Michael το '90.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ freedom σουπερμοντελ Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ