Αποστολή στην Τσεχία για τον ΠΑΟΚ - Κόντρα στην ταλαιπωρημένη Σλόβαν Λίμπερετς - iefimerida.gr

Αποστολή στην Τσεχία για τον ΠΑΟΚ - Κόντρα στην ταλαιπωρημένη Σλόβαν Λίμπερετς

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Europa League θα ψάξει απόψε ο ΠΑΟΚ (20:00, ΟΤΕ Sport 4) κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία.

Την ομάδα που το 2002 έσπασε για πρώτη φορά την κυριαρχία της Σλάβια Πράγας και της Σπάρτα Πράγας, αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Η ισοπαλία με την Φιορεντίνα στην πρεμιέρα δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η πρόκριση απαιτεί νίκες και αυτό θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Οι Τσέχοι ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες μέρες από μια ίωση που χτύπησε τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα 12 παίκτες και ο προπονητής να τεθούν σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Τελικά, κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο την Τρίτη και να προετοιμαστούν έστω και δύσκολα για την αναμέτρηση. Η Λίμπερετς στην πρεμιέρα είχε χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της απέναντι στην Κάραμπαχ, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία με την Ξάνθη, σε ένα ματς όπου δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Ο Ιβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, προχωρώντας σε ελάχιστες αλλαγές στην 11άδα του.

Πιθανές Συνθέσεις
Σλόβαν Λίμπερετς:Ντουμπρόβκα - Μπάρταζακ, Χαβάρκα, Λάτκα, Σουκένικ - Καραφιάτ, Φόλπρεχτ - Μπαρτλ, Βουχ, Σικόρα - Μπάρος.
ΠΑΟΚ:Γλύκος – Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Σακχόφ, Κάνιας, Τσίμιροτ – Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ σλοβαν λιμπερετς Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ