Νίκη-γιατρικό ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Νίκη-γιατρικό ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Λάρισα και να πετύχει τη 2η νίκη του στον όμιλο του Europa League θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στις 22:00 (ΟΤΕ Sport 3).

Η νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, έβαλε τις βάσεις για την πρωτιά στο γκρουπ. Ωστόσο ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε στην Αθήνα για να δώσει και αυτός συνέχεια στη νίκη επί της Αστάνα.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο, προέρχεται από την ήττα στο παιχνίδι με τη Λάρισα για την 5η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη προκειμένου να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

O Πορτογάλος προπονητής θα επαναφέρει στην 11άδα τον Φορτούνη ενώ θέση στην επίθεση θα πάρει ο Ιντέγε με τον Καρντόζο να μένει στον πάγκο.

Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ, σημείωσε νίκη με ανατροπή επί της Αστάνα στην Κύπρο και θα έχει την στήριξη περίπου 2.000 φίλων του στις κερκίδες.

Το 4-3-3 δεν αλλάζει ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Γιαννιώτας, ο οποίος έχει δοθεί εκ νέου δανεικός στους ερυθρόλευκους.

Πιθανές Συνθέσεις
Ολυμπιακός:Λεάλι – Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια – Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς – Μαρίν, Σεμπά, Φορτούνης – Ιντέγε.
ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν – Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λαγός – Μπερτόλιο, Μοράις, Βίνσιους – Εφραίμ, Γιαννιώτας, Σωτηρίου.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΑΠΟΕΛ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ