Για την πρώτη νίκη στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός – Κόντρα στη Θέλτα - iefimerida.gr

Για την πρώτη νίκη στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός – Κόντρα στη Θέλτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Θέλτα αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 (ΟΤΕ Sport 2) ο Παναθηναϊκός στο «Μπαλαΐδος», για τη 2η αγωνιστική του Europa League, αναζητώντας την πρώτη του νίκη επί ισπανικού εδάφους.

Ο Αρης παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει πανηγυρίσει νίκη στην Ισπανία και ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει ο 2ος ελληνικός σύλλογος που το πετυχαίνει. Το παιχνίδι με τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική του Europa League, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για το συγκρότημα του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Δεν έχει στη διάθεσή τους, τους Λέτο, Χουλτ, Γουακάσο, Μέστο, Ιβανόφ και Μπουμάλ και οι επιλογές στα χέρια του είναι περιορισμένες.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά, κατάφεραν να πετύχουν δύο συνεχόμενες νίκες και η ψυχολογία για τους παίκτες του Εντουάρντο Μπερίσο έχει αλλάξει. Ο τεχνικός της Θέλτα αναμένεται πάντως να ανακατέψει την τράπουλα συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Εσπανιόλ, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γκουιντέτι στην επίθεση.

Πιθανές Συνθέσεις
Θέλτα: Αλβαρεθ – Μάγιο, Καμπράλ, Γκόμεθ, Γιόνι – Ντίας, Ραντόγια – Ασπας, Σίστο, Βας – Γκουιντέτι.
Παναθηναϊκός:Στιλ – Μολέντο, Κουτρουμπής, Σάμπα – Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Κουλιμπαλί – Ιμπάρμπο, Εμποκού – Μπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Θέλτα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ