Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: frivolette.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα νυφικό Zuhair Murad, που κόστισε 278.000 ευρώ, παντρεύτηκε η κόρη του Τσετσένου ολιγάρχη του πετρελαίου Musa Bazhaev.

Η φοιτήτρια Elina Bazhaeva, μόλις 21 ετών, παντρεύτηκε τον 25χρονο επιχειρηματία Bek Ali Khan Mamakaev στο Μονακό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φλεβάρη και ο Mamakaev έκανε πρόταση γάμου στην Bazhaeva δύο μήνες μετά.

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο γαμπρός έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και μιλάει 6 γλώσσες, ενώ είναι ο κληρονόμος του Alikhan Mamakaev, του επικεφαλής της Dorchester Finance Group και της Alima Cosmetics. Όσον αφορά στην Bazhaeva, και αυτή προέρχεται από μία πολύ εύπορη οικογένεια, καθώς ο πατέρας της, ο 49χρονος Musa Bazhaev, είναι ο πρόεδρος της OJSC Alliance Group.

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο γάμος έγινε στο πριβέ εστιατόριο του Μονακό «Le Louis XV» και καλεσμένοι ήταν μόνο 100 άνθρωποι. Οι γονείς της νύφης, ακολουθώντας την παράδοση, δεν παρέστησαν στον γάμο. Η παράδοση θέλει τον γάμο να τον πληρώνει η οικογένεια του γαμπρού και να παρευρίσκονται μόνο συγγενείς του, καθώς για την οικογένεια της νύφης πρόκειται για ημέρα λύπης. Πάντως, μερικές από τις παραδόσεις έσπασαν, καθώς ο γαμπρός ήταν παρών στην αίθουσα τελετής, ενώ στο τραπέζι η νύφη, αντί να στέκεται όρθια δίπλα του, καθόταν.

Πριν από 6 μήνες είχε πανρευτεί και η μεγαλύτερη αδερφή της Bazhaeva, σε μία παραδοσιακή τελετή με 600 καλεσμένους.

Φωτογραφίες: frivolette.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσετσενος ολιγαρχης νυφικό γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ