Κίνα: Κατολίσθηση «καταπίνει» ένα ολόκληρο χωριό [βίντεο] - iefimerida.gr

Κίνα: Κατολίσθηση «καταπίνει» ένα ολόκληρο χωριό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από μία τεράστια κατολίσθηση που προκλήθηκε από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν πλήξει την ανατολική Κίνα έπειτα από το πέρασμα του τυφώνα Μέγκι.

κατολίσθηση έλαβε χώρα στο χωριό Σουκούν, την Τετάρτη καταστρέφοντας πολλά κτίρια. Οι διασώστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους ενώ έχουν ήδη βγάλει από τις λάσπες 15 άτομα.

Ακόμα 6 άτομα αγνοούνται στο χωριό Μπαοφένγκ, έπειτα από κατολίσθηση.

Στην είδηση του περάσματος του τυφώνα Μέγκι από την περιοχή, οι κινεζικές αρχές έκλεισαν σχολεία και ακύρωσαν πτήσεις. Ο τυφώνας πέρασε πάνω από την ανατολική επαρχεία Φουτζάν με ανέμους ταχύτητας έως 120χλμ./ώρα.

Ο τυφώνας Μέγκι κατευθύνθηκε προς την Κίνα από την Ταϊβάν όπου προκάλεσε το θάνατο 4 ανθρώπων και τον τραυματισμό 523. 14.700 άνθρωποι χρειάστηκε να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές για να σωθούν ενώ εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα και ηλεκτρικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατολίσθηση Κίνα χωριό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ