Ομπάμα: Αν δεν ψηφίσετε, δίνετε μια ψήφο υπέρ του Τραμπ - iefimerida.gr

Ομπάμα: Αν δεν ψηφίσετε, δίνετε μια ψήφο υπέρ του Τραμπ

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JIM LO SCALZO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, θυμίζοντας τους, παράλληλα, πως ακόμα και με την αποχή από τις κάλπες δίνουν την ψήφο τους στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Εάν δεν ψηφίσετε, θα πρόκειται για μια ψήφο υπέρ του Τραμπ» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Steve Harvey Morning Show», που μεταδόθηκε σήμερα.

«Εάν ψηφίσετε υπέρ του υποψηφίου ενός κόμματος που δεν έχει καμία πιθανότητα να νικήσει στις εκλογές, θα πρόκειται για μια ψήφο υπέρ του Τραμπ» πρόσθεσε, υπαινισσόμενος την υποψηφιότητα του Γκάρι Τζόνσον (φιλελεύθερος) και της Τζιλ Στάιν (κόμμα των Πρασίνων).

Μια μερίδα των υποστηρικτών του Μπέρνι Σάντερς, που κατέγραψε μια εντυπωσιακή πορεία στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών προτού αποφασίσει να στηρίξει την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, δείχνουν να προσελκύονται από την υποψηφία των Πρασίνων.

«Ολα όσα πετύχαμε εδώ και 8 χρόνια διακυβεύονται σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση», υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος, θέλοντας να παρακινήσει τους ψηφοφόρους που τον ψήφισαν σε δύο προεδρικές εκλογές και οι οποίοι, στις δημοσκοπήσεις, εμφανίζονται λιγότερο ενθουσιασμένοι για το πρόσωπο της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, την οποία θεωρούν πολύ υπολογίστρια και λίγο ειλικρινή.

«Δεν θέλω να παραμείνετε στα σπίτια σας και να σκέφτεστε ότι είναι λιγότερο σημαντικό σε σύγκριση με το 2008 και το 2012» είπε, προειδοποιώντας τους ψηφοφόρους για τον Ντόναλντ Τραμπ «που δεν ελέγχει τα σημαντικά δεδομένα που πρέπει να γνωρίζει κανείς εάν θέλει να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ