48 ώρες στο Μιλάνο -Πού να πας, τι να δεις - iefimerida.gr

48 ώρες στο Μιλάνο -Πού να πας, τι να δεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μιλάνο χαρακτηρίζεται ως μέκκα της μόδας. Στις εμπορικές του στοές - και όχι μόνο- συναντά κανείς αμέτρητα καταστήματα για shopping που εξυπηρετούν όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Χρυσές επιγραφές brands υψηλής ραπτικής και αισθητικής, χλιδή και πολυτέλεια, ρούχα, αξεσουάρ, design, φινέτσα συνδυάζονται άψογα με τα αξιοθέατα, το καλόγουστο φαγητό, το εξαιρετικό κρασί, την έντονη νυχτερινή ζωή, την κουλτούρα, το ρομάντζο, τον έρωτα και τη διάθεση για φλερτ που αποπνέει ολόκληρη η ατμόσφαιρα της Ιταλίας.

Αν είσαι fashion lover, τότε ένα ταξίδι στο σημαντικό αυτό ιστορικό, βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο της Ευρώπης επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει στα φωτογραφικά σου άλμπουμ. Αν λοιπόν έχεις δυο ημέρες για να ταξιδέψεις στο Μιλάνο, οι παρακάτω πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να δεις όλα όσα πρέπει και να περάσεις όμορφα, κάνοντας πράγματα πέρα από τα τετριμμένα!

Δες τι να δεις, πού να φας και πού να μείνεις στο Μιλάνο, μόνο στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιλάνο ταξίδι τι να κανεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ