Σοκαριστική ιστορία: Πέρασε το λαστιχάκι των μαλλιών στον καρπό της και παραλίγο να πεθάνει - iefimerida.gr

Σοκαριστική ιστορία: Πέρασε το λαστιχάκι των μαλλιών στον καρπό της και παραλίγο να πεθάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει περάσει το λαστιχάκι των μαλλιών της στον καρπό της.

Και αυτό γιατί είναι μακράν ο πιο βολικός τρόπος για να μην χάνεις το κοκαλάκι.

Ωστόσο, η ιστορία μιας γυναίκας από το Κεντάκι, που συνέβη πριν τέσσερα χρόνια, αλλά την επαναφέρουν ξανά ξένα ΜΜΕ, ίσως μας κάνει να αναθεωρήσουμε.

Η Οντρεϊ Κοπ από το Λουϊσβίλ παρατήρησε ένα οίδημα στον καρπό της που γινόταν όλα και μεγαλύτερο. Πήγε στον γιατρό, της έδωσε αντιβίωση, ωστόσο η φλεγμονή μεγάλωνε και μπήκε στο νοσοκομείο.

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, κάπου εκεί διαπίστωσε ότι το γκλίτερο λαστιχάκι μαλλιών της είχε προκαλέσει τρία είδη λοιμόξεων στον καρπό της.

Η Οντρεϊ χειρουργήθηκε αμέσως με τον γιατρό της να εκφράσει την άποψη ότι οι λοιμώξεις προήλθαν από βακτήρια που μεταφέρθηκαν μέσα από το λαστιχάκι στους πόρους του δέρματος και τους θύλακες των τριχών.

Σύμφωνα, επίσης, με τον γιατρό εάν δεν η Οντρεϊ δεν είχε πάει στα επείγοντα θα είχε καταλήξει. Η μόλυνση θα είχε μετατραπεί σε σήψη, καθώς τα βακτήρια θα περνούσαν στο αίμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαστιχάκι μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ