Κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν την τηλεθέαση [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν την τηλεθέαση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νούμερα της τηλεθέασης για το δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού της Ολλανδίας Nederland 2 ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικά και οι υπεύθυνοι κάτι έπρεπε να κάνουν. Η μία σύσκεψη ακολουθούσε την άλλη και τελικά η λύση βρέθηκε.

Ακολουθώντας το παράδειγμα ελληνικού καναλιού, οι παραγωγοί του σταθμού σκέφτηκαν να επιστρατεύσουν το μεγαλύτερό τους όπλο και αποφάσισαν ότι η κεντρική παρουσιάστρια δεν χρειάζεται να βγαίνει τόσο συντηρητικά ντυμένη.

Έτσι, το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μαροκινής Αίσα Μαργκάντι μπήκε στο παιχνίδι και κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς, όπως και να το κάνουμε, τραβάει τα βλέμματα.

Μέσα σε μια εβδομάδα, τα νούμερα του δελτίου απογειώθηκαν και η Μαργκάντι έγινε η νέα λατρεία των ανδρών τηλεθεατών, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις, το δελτίο απέκτησε σχεδόν αποκλειστικά ανδρικό κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ