Απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών - iefimerida.gr

Απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων οι οποίες είχαν συζητηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου και αφορούσαν στη χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών Mega, ANTENNA, Alpha, ΣΚΑΪ και STAR, όπως επίσης και των εταιρειών Alter Ego και «Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας μονοπρόσωπη εταιρεία» με τις οποίες στρέφονταν κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα ενημέρωσης ο οποίος είχε επικυρώσει τις υποψηφιότητες στον επίμαχο διαγωνισμό.

Ωστόσο, το Συμβούλιο της Επικρατείας με πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Σακελλαρίου έκανε δεκτές τις 28 παρεμβάσεις που είχαν καταθέσει οι εταιρείες, χωρίς αυτό το γεγονός να επηρεάζει την επίσημη απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων

Τέλος, παλιοί και νέοι καναλάρχες περιμένουν με αγωνία την διάσκεψη της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία θα γίνει την ερχόμενη παρασκευή με αντικείμενο την συνταγματικότητα ή μη του επίμαχου διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ