Οι παραμυθένιοι γάμοι των σουπερμόντελ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι παραμυθένιοι γάμοι των σουπερμόντελ! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή δεν τους χαμογέλασε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αφού γεύτηκαν νωρίς την καταξίωση λόγω της ομορφιάς τους.

Η ομορφιά, όμως, δεν είναι διαβατήριο για μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Γυναίκες που ξεχωρίζουν για την γοητεία τους και τις αναλογίες τους ζουν αρκετές φορές χωρίς ισορροπημένη συναισθηματική ζωή. Σουπερμόντελ ζουν πλέον ως παντρεμένες και εμείς κάνουμε rewind στους γάμους τους που άφησαν εποχή λόγω της πολυτέλειας και της λάμψης τους.

Οι ιέρειες της μόδας επέλεξαν για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους δημιουργίες υψηλής ραπτικής, άλλες σε λιτή γραμμή, άλλες ιδιαιτέρως εντυπωσιακές. Έχοντας πλέον σύζυγο και παιδιά, πολλές από τις εκπροσώπους της μόδας που χάραξαν πορεία στις μεγάλες πασαρέλες έχουν πλέον αποσυρθεί και ζουν μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Αν πιστεύετε ότι η ομορφιά είναι εκείνη που εξασφαλίζει την ευτυχία στην ζωή μιας γυναίκας, απατάσθε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμοι σουπερμοντελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ