Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 - iefimerida.gr

Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως κάθε χρόνο, το μεγάλο γεγονός του Σεπτεμβρίου είναι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας που διοργανώνει η Amita Motion από το 2005.

Η εταιρεία, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει χαρά, μουσική και διασκέδαση στο κοινό, γιόρτασε φέτος 11 χρόνια γεμάτα μουσική, μοναδικές στιγμές, αμέτρητη χαρά και γέμισε το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ με 65.000 χαμόγελα.

Από νωρίς, ο χώρος είχε πλημμυρήσει με χρώματα, happenings, παιχνίδια και κόσμο όλων των ηλικιών, ενώ το εντυπωσιακό stage εγγυόταν πως η βραδιά θα είναι μοναδική!

Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 | iefimerida.gr 0

Η αρχή έγινε με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να καλωσορίζει το κοινό από τα decks, ενώ ο απόλυτος Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας και παρουσιαστής της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει το πιο positive line up που έχουμε δει φέτος: Animado, DJ Pitsi, Κωνσταντίνος Φραντζής, Jimmy Gian, Άρης Μακρής, Στέλιος Λεγάκης, Josephine, OGE, Radioact και Βαγγέλης Κακουριώτης, ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες τους και μετέφεραν στο ενθουσιώδες κοινό τη δική τους μοναδική, θετική ενέργεια. Ακολούθησε ο Μύρωνας Στρατής, ο Αναστάσιος Ράμμος με τον Arva σε δυναμική συνεργασία on stage, η Demy με τον OGE και την Charis Savva και οι REC, με το κοινό να χορεύει σε positive ρυθμούς.

Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 | iefimerida.gr 1

Αμέσως μετά, στo positive stage ανέβηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα τραγουδώντας νέα αλλά και αγαπημένα κομμάτια και παρέσυρε το κοινό στο ρυθμό της. Ακολούθησαν ο Claydee και η Έλενα Παπαρίζου σε ένα εντυπωσιακό performance γεμάτο συναίσθημα. Η τραγουδίστρια αποχαιρέτισε από το stage το ελληνικό κοινό, αφού τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Τη σκυτάλη πήραν o Mike και οι Playmen που μαζί με την Demy, τον Χρήστο Μάστορα και την Έλενα Παπαρίζου, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό live act ενώ αμέσως μετά οι Μέλιsses σε μια συνεργασία έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα απογείωσαν τα πλήθη.

Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 | iefimerida.gr 2

Αυτό όμως που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους 65.000 θεατές της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2016, είναι η εμφάνιση των #1 DJs στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το “ΤΟP100DJs” του περιοδικού DJ MAG, Dimitri Vegas & Like Mike.

Το ελληνικής καταγωγής δίδυμο, επισκέφθηκε την Ελλάδα αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας και παρέσυρε όλο τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι, γεμάτο ελληνικό χρώμα που όσοι το έζησαν δεν πρόκειται να το ξεχάσουν!

Γεμίσαμε Θετική Ενέργεια και είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν! Ευχαριστούμε Amita Motion!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ