Διεξάγεται το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίμπερετς – 12 παίκτες των Τσέχων ήταν σε καραντίνα - iefimerida.gr

Διεξάγεται το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίμπερετς – 12 παίκτες των Τσέχων ήταν σε καραντίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λοιμώδης ιογενής νόσος, η οποία χτύπησε τα αποδυτήρια της Σλόβαν Λίμπερετς δεν στάθηκε ικανή να ματαιώσει την αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας πέταξε κανονικά για την Τσεχία αφού η UEFA άναψε το «πράσινο» φως για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Συνολικά 12 ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου της Λίμπερετς, ανάμεσά τους και ο προπονητής του συλλόγου Χέντρι Τρπισόφσκι, τέθηκαν σε καραντίνα από την περασμένη Παρασκευή, με την ομάδα να μην συμπληρώνει παίκτες ούτε για οικογενειακό διπλό.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 12 παίκτες, οι 5 ήταν βασικοί στο πρώτο παιχνίδι της Σλόβαν Λίμπερετς στη διοργάνωση κόντρα στην Κάραμπαχ εκτός έδρας.

Οι Τσέχοι ζήτησαν από την UEFA την αναβολή του αγώνα ωστόσο στις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας, κρίθηκε πως μπορούσαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το ερώτημα είναι βέβαια κατά πόσο βρίσκονται σε κατάσταση που θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν σε φουλ ρυθμούς σε ένα τόσο δύσκολο ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ σλοβαν λιμπερετς Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ