Πονοκέφαλος στον Παναθηναϊκό με τις απουσίες ενόψει Θέλτα - iefimerida.gr

Πονοκέφαλος στον Παναθηναϊκό με τις απουσίες ενόψει Θέλτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλά προβλήματα ταξιδεύει στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Θέλτα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο Αντρέα Στραματσόνι γνώριζε από το τέλος της 1ης αγωνιστικής πως δεν θα μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γουακάσο και Ιβανόφ, όμως στις τελευταίες προπονήσεις προέκυψαν κι άλλα προβλήματα.

Ο Χουλτ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μέστο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός αποστολής, όπως και ο Λέτο, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Χαρακτηριστικό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ιταλός τεχνικός είναι πως θέση στο αρχικό σχήμα, στο αριστερό άκρο της άμυνας, αναμένεται να πάρει ο Χουχούμης, ο οποίος μέχρι πριν μερικές εβδομάδες δεν υπολογιζόταν από τον Στραματσόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Europa League Θέλτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ