O Zουγανέλης αποκάλυψε πόσα θα παίρνει ο Μπέζος για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

O Zουγανέλης αποκάλυψε πόσα θα παίρνει ο Μπέζος για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Μπέζου για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

«Το κόστος της εκπομπής μου στην ΕΡΤ είναι ακριβό. Μου αξίζει!», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος, προκαλώντας αντιδράσεις και έντονα επικριτικά σχόλια, ενώ στη συνέχεια είχε γίνει ένα μπαράζ δηλώσεων για το ποιο θα είναι τελικά το κόστος της εκπομπής.

Για τη δήλωση του ηθοποιού ρωτήθηκε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό και έτσι αποκάλυψε το ακριβές ποσό που θα παίρνει ο Γιάννης Μπέζος για κάθε επεισόδιο της εκπομπής που θα παρουσιάζει.

«Ο Μπέζος, επειδή είναι και συνεργάτης μου, πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που δεν ισορροπεί με τα καλά λόγια. Ρωτήθηκε από κάποιον ότι παίρνει κάποια χρήματα, λοιπόν θα σας πω εγώ ακριβώς, ο Μπέζος έχοντας ασφαλισμένη την αντίληψή του για τη ζωή, ναι-ναι είπε το αξίζω για να αποβεί. Ο Μπέζος παίρνει 600 ευρώ την εκπομπή, δεν είναι κανένα αρπακτικό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζουγανέλης Μπέζος εκπομπή ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ