Πολυτάλαντη η βραβευμένη με Οσκαρ Λουπίτα Νιόγκο: Ραπάρει «η Κένυα κυλάει στις φλέβες μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πολυτάλαντη η βραβευμένη με Οσκαρ Λουπίτα Νιόγκο: Ραπάρει «η Κένυα κυλάει στις φλέβες μου» [βίντεο]

φωτογραφία: instagram Lupita Nyong'o
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Λουπίτα Νιόνγκο, τότε αυτή έχει βρει την εναλλακτική: θα κάνει καριέρα ως ράπερ.

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram αποδεικνύοντας τις ικανότητές της στο ραπάρισμα. Η Λουπίτα έφτιαξε το βίντεο αυτό για να γιορτάσει το «σπάσιμο του φράγματος» των 3 εκατ. ακολούθων στα social media.

Για 55 δευτερόλεπτα η ηθοποιός ράπαρε: «γεννήθηκα Μεξικάνα, αλλά η Κένυα κυλάει μέσα στις φλέβες μου», τραγούδησε η 33χρονη Κενυάτισσα και τα θετικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) στις Σεπ 25, 2016, 12:49μμ PDT

Το αστέρι του Χόλιγουντ, που είναι το πρόσωπο της Lancome, έδωσε νέα ώθηση στα προϊόντα της γαλλικής εταιρείας, ενώ η Disney την επέλεξε για να παίξει στη νέα της ταινία με τίτλο «Queen of Katwe».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ