Η Λατίνα Miss Universe, που χλεύασε ο Τραμπ, ευχαριστεί την Χίλαρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Λατίνα Miss Universe, που χλεύασε ο Τραμπ, ευχαριστεί την Χίλαρι [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, στράφηκε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, υπενθυμίζοντας του τα σχόλια και τις θέσεις του απέναντι στις γυναίκες, μιλώντας για την Αλίσια Ματσάδο.

Η πρώην Miss Universe είχε χλευαστεί από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, που την είχε χαρακτηρίσει «Miss Piggy» για το βάρος της και «Miss Housekeeping» επειδή ήταν Λατίνα.

«Μετά τα σχόλια ήμουν άρρωστη. Είχα ανορεξία και βουλιμία για πέντε χρόνια», έχει δηλώσει η Ματσάδο.

Οπως είπε και η Χίλαρι, η Ματσάδο «έχει γίνει πολίτης των ΗΠΑ και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι πρόκειται να ψηφίσει αυτόν το Νοέμβριο».

Η πρώην Miss Universe, μετά το ντιμπέιτ, ευχαρίστησε την Χίλαρι Κλίντον για τον σεβασμό, προσθέτοντας: «Είμαι μαζί σου!».

Gracias señora @HillaryClinton su respeto a las mujeres y nuestras diferencias la hacen grande! Estoy con usted!

Η εκστρατεία της Χίλαρι χρησιμοποιεί την Ματσάδο ως «όπλο». Μάλιστα, μετά το τέλος της τηλεμαχίας η υποψήφια των Δημοκρατικών πόσταρε στον Twitter της συνέντευξη της πρώην Miss Universe στην οποία αφηγούνταν την ιστορία της,.

«Ο Τραμπ είναι ένας άνθρωπος που δεν συνειδητοποιεί τι ζημιές προκαλεί. Φέρει πολλές κακίες και έχει ριζωμένο τον ρατσισμό, ενώ πιστεύει πως υπάρχουν άνθρωποι κατώτεροι από εκείνον», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ματσάδο.

Trump on Alicia, 1996: "Miss Piggy."

This morning: "She gained a massive amount of weight...it was a real problem." pic.twitter.com/0wrISjJe6z

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ