Φερστάπεν: Σχολείο για μένα η φετινή χρονιά - iefimerida.gr

Φερστάπεν: Σχολείο για μένα η φετινή χρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο 2016, ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, έχει δεχθεί έντονη κριτική για το οδηγικό του στυλ, το οποίο κάποιες φορές ξεπερνά τα όρια.

Oμως ο 18χρονος πιστεύει πως είναι θετικό να βρίσκεται στο επίκεντρο, είτε τα σχόλια είναι θετικά ή αρνητικά. «Πιστεύω ότι είναι πάντα θετικό να μιλάνε για σένα στην Formula 1. Είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, δεν έχει σημασία. Οσο μιλάνε για σένα, είναι καλά» δηλώνει ο νεαρός Ολλανδός.

Στη συνέχεια προσθέτει πως παρά το γεγονός ότι πήρε την πρώτη του νίκη στη Φόρμουλα 1, η μετάβασή του από την Toro Rosso στη Red Bull μέσα στη νέα χρονιά, αποτέλεσε ένα μεγάλο τεστ, ενώ επισημαίνει πως έχει ακόμα πολλά να μάθει: «Ήταν ένα μεγάλο βήμα. Όταν έρχεσαι και κερδίζεις τον πρώτο σου αγώνα με την νέα ομάδα, κάποιοι θα πιστέψουν πως δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά όντως είναι. Ακόμα μαθαίνω και η φετινή χρονιά είναι ένα καλό σχολείο για μένα», τονίζει ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φερσταπεν Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ