Η Κέιτι Πέρι ξεγυμνώνεται και προτρέπει τους νέους Αμερικανούς να ψηφίσουν Χίλαρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κέιτι Πέρι ξεγυμνώνεται και προτρέπει τους νέους Αμερικανούς να ψηφίσουν Χίλαρι [βίντεο]

Φωτογραφία: Video
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πετώντας τα ρούχα της, η Κέιτι Πέρι καλεί τους Αμερικανούς και ειδικότερα τους νέους, να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν για τον νέο πρόεδρο της χώρας.

Η τραγουδίστρια είναι μία ακόμα σταρ, που συμμετάσχει σε καμπάνια, η οποία προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς να σταθούν μπροστά από την κάλπη και να έχουν λόγο για το ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοικος του Λευκού Οίκου.

Η Κέιτι Πέρι, βέβαια, το κάνει με τον δικό της τρόπο. Ξυπνάει την ημέρα των εκλογών με γλειφιτζούρια και ποπ κορν στα μαλλιά και λέει στους πολίτες πως μπορούν να πάνε στις κάλπες, όπως εκείνοι θέλουν.

«Στις 8 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές και σας έχω υπέροχα νέα. Φέτος μπορείτε να είστε χάλια και να ψηφίσετε», υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, σκίζει τα ρούχα της και μένει γυμνή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

«Δεν τέλειωσα το λύκειο. Δυστυχώς δεν έχω επίσημη μόρφωση, αλλά έχω ανοιχτό μυαλό και φωνή. Σας ζητώ να έχετε κι εσείς ανοιχτό μυαλό και να χρησιμοποιήσετε την φωνή σας. Να πως θα την χρησιμοποιήσω εγώ: Θα ψηφίσω υπέρ της Hillary Clinton», τονίζει η Κέιτι Πέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ