Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκαν 3 αδέλφια με 7 κιλά κάνναβης - iefimerida.gr

Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκαν 3 αδέλφια με 7 κιλά κάνναβης

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακίσθηκαν την Τρίτη, μετά την απολογία τους και με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, τα τρία αδέλφια από το Ρέθυμνο, στην κατοχή των οποίων είχαν βρεθεί επτά κιλά και τριακόσια ογδόντα γραμμάρια κάνναβης.

Τα τρία αδέλφια, ηλικίας 35, 42 και 45 ετών, διατηρούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Μυλοποτάμου, όπου οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν την Παρασκευή, βρήκαν τα ναρκωτικά.

Ακόμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 6 κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Από την προανάκριση των διωκτικών αρχών προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον 35χρονο, με τη χρήση ΙΧΕ αυτοκινήτων που τους ανήκαν, μετέφεραν και αποθήκευαν στο κατάστημα του 45χρονου, ποσότητες κάνναβης και στη συνέχεια τις διοχέτευαν στην αγορά του Ρεθύμνου.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέθυμνο Ναρκωτικά αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ