Βουλευτής ΝΔ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη - iefimerida.gr

Βουλευτής ΝΔ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη, κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

«Ο Διαγωνισμός -παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη- Παππά. Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις» ανέφερε σε διορθωτική του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ.

Νωρίτερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Αναστασιάδης δήλωνε πως «είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης» και προσέθετε: «Δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ