Φώφη: Αυτουργοί του σκανδάλου Καλογρίτσα οι Παππάς, Σπίρτζης -Πολιτικά υπεύθυνος ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Φώφη: Αυτουργοί του σκανδάλου Καλογρίτσα οι Παππάς, Σπίρτζης -Πολιτικά υπεύθυνος ο Τσίπρας

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής τονίζοντας πως «ήρθε η ώρα του εισαγγελέα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «είναι εμφανές το τρίγωνο της διαπλοκής: Κυβέρνηση-Καλογρίτσας-Attica bank». Τόνισε δε ότι «φυσικοί αυτουργοί και ενορχηστρωτές αυτού του σκανδάλου είναι οι κύριοι Σπίρτζης και Πάπας, αλλά την ηθική και πολιτική ευθύνη έχει ο πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας».

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι «πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει και τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα».

Η κυρία Γεννηματά έκανε λόγο για καθεστωτικές πρακτικές και λογικές, που κάνουν ζημιά στη χώρα και πρόσθεσε ότι η φούσκα της «για πρώτη φορά νομιμότητας» στο τηλεοπτικό τοπίο έσκασε στα χέρια τους.

«Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε: «Αν νομίζετε ότι απόσυρση Καλογρίτσα θα κλείσει το θέμα και θα πάτε παρακάτω είστε γελασμένοι. Νομίζετε ότι θα σβήσετε το αποτύπωμα του διαρρήκτη και θα πάτε παρακάτω; Κάνετε λάθος γιατί ο λαός δεν ξεχνά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ