Το απόλυτο κόλπο για τα ξηρά χείλη -Φορέστε το κραγιόν σας με άνεση - iefimerida.gr

Το απόλυτο κόλπο για τα ξηρά χείλη -Φορέστε το κραγιόν σας με άνεση

Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το κόκκινο κραγιόν σε μία γυναίκα. Ωστόσο, η εικόνα μπορεί να καταστραφεί, όπως και με οποιοδήποτε κραγιόν, αν τα χείλη σας είναι ξηρά και αφυδατωμένα.

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα τα χείλη ξηραίνονται και χρειάζονται συνεχή ενυδάτωση, ώστε να μην κάνουν αυτές τις ενοχλητικές και αντιαισθητικές ραβδώσεις.

Για να φορέσετε το κραγιόν σας, όπως πρέπει, και να ενυδατώσετε τα χείλη σας, χρειάζεστε την ενυδατική των ματιών σας και μια πετσέτα.

Τι να κάνετε: Βουτήξτε την πετσέτα σε ζεστό νερό. Με μικρές κυκλικές κινήσεις, τρίψτε απαλά τα χείλη σας. Επειτα, βάλτε ένα στο δάχτυλό σας, κρέμα ίση με ένα μπιζέλι και ταμπονάρετε στα χείλη σας μέχρι να απορροφηθεί. Απλώστε το κραγιόν σας ως συνήθως.

Γιατί δουλεύει: Η κρέμα ματιών είναι γεμάτη με ενυδατικά συστατικά, αλλά είναι λιγότερο λιπαρή από ένα λιπ μπαλμ, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια του κραγιόν σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξηρά χείλη ενυδάτωση κραγιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ