Η δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ -«Σ' ευχαριστώ σκύλα!» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ -«Σ' ευχαριστώ σκύλα!» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που κατέγραψε το άγριο ξέσπασμα δημοσιογράφου σε συνάδελφό της λίγο πριν το debate Κλίντον-Τραμπ.

Το περιστατικό συνέβη όταν η δημοσιογράφος Κίμπερλι Χάλκετ του Al Jazeera επιχειρούσε – μαζί με πολλούς άλλους δημοσιογράφους - να πάρει μια δήλωση από τον επιχειρηματία Mark Cuban, ο οποίος συστρατεύεται με τον Ντόναλντ Τραμπ. Στον συνωστισμό μια άλλη δημοσιογράφος έσπρωχνε την Χάλκετ, με αποτέλεσμα η ασφάλεια του επιχειρηματία να απευθυνθεί στην δημοσιογράφο του Al Jazeera αυστηρά: «Μην σπρώχνετε κυρία μου». Η Χάλκετ αναγκάστηκε να σταματήσει και ξέσπασε στην δημοσιογράφο που την έσπρωχνε: «Σ' ευχαριστώ πολύ, σκύλα!» (Thanks a lot, bitch!) της είπε έξαλλη.

Η δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ -«Σ' ευχαριστώ σκύλα!» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το όλο περιστατικό κατέγραψε ο δημοσιογράφος Dalton Bennett της Washington Post και το ανέβασε στο twitter σχολιάζοντας: «Το σόου δεν έχει αρχίσει ακόμα αλλά τα πράγματα ξεκινούν πολύ καλά»

Το βίντεο το έχουν δει πάνω από 7 εκατομμύρια χρήστες με πολλούς να εκτιμούν ότι ήταν η... καλύτερη στιγμή του debate Κλίντον-Τράμπ.

Scrum pleasantries. The show hasn't even started but things are off to a great start #debates https://t.co/LwdbU7XTfG

Φωτογραφία/βίντεο: Dalton Bennett, Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ