Ο ρεμπέτης Αγάθωνας έκοψε το μουστάκι του -Γιατί το έκανε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ρεμπέτης Αγάθωνας έκοψε το μουστάκι του -Γιατί το έκανε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σήμα κατατεθέν» του ρεμπέτη Αγάθωνα, - κατά κόσμος Αγάθων Ιακωβίδης - εκτός από το μπαγλαμά, ήταν και το μουστάκι του. Ομως πριν από λίγο καιρό, έγινε αγνώριστος, αφού αποφάσισε να το κόψει.

Την αποκάλυψη έκανε θαυμαστής του ο οποίος ανέβασε στα social media, φωτογραφία μαζί με τον Αγάθωνα από το μαγαζί στο οποίο τραγουδάει κάθε Παρασκευή.

Ο λόγος; Οχι δεν ήταν η γυναίκα του που «μέχρι και μουστάκι» τον έβαλε να ξυρίσει. Ο ίδιος εξήγησε με πολύ χιούμορ την αιτία της αλλαγής στην εμφάνισή του στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

«Επειδή βαρέθηκα να το βάφω άσπρο για να δείχνω μεγαλύτερος, αποφάσισα να το κόψω για να ξαναβγεί κατάμαυρο» εξήγησε. Απάντησε δε και την αντίδραση της γυναίκας του: «Δεν της άρεσε της συζύγου μου και μου είπε να το ξαναφήσω. Ε, λοιπόν θα το ξαναφήσω γιατί ούτε και μένα μου άρεσε».

Ο ρεμπέτης Αγάθωνας έκοψε το μουστάκι του -Γιατί το έκανε [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγάθωνας ρεμπέτης μουστάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ