Μπαργιώτας (Ποτάμι): Κυβέρνηση σούπερ μάρκετ -Πουλάει σε όλους ανάλογα με τις ανάγκες τους - iefimerida.gr

Μπαργιώτας (Ποτάμι): Κυβέρνηση σούπερ μάρκετ -Πουλάει σε όλους ανάλογα με τις ανάγκες τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έχουμε μια κυβέρνηση σούπερ μάρκετ που πουλάει σε όλους, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ό,τι θέλουν να ακούσουν και τελικά ψηφίζει τα πάντα συντεταγμένα».

Αυτό ανέφερε ο εισηγητής του Ποταμιού, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. Σχολίασε επίσης ότι η κυβερνητική πλειοψηφία τελικά, χωρίς ενδοιασμό, θα ψηφίσει την υπαγωγή της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στην ΕΔΗΣ.

Ο κ. Μπαργιώτας μίλησε για απόλυτο πολιτικό κυνισμό αναφορικά με το σκέλος του νομοσχεδίου που ρυθμίζει θέματα του υπουργείου Εργασίας, διότι εξαπατήθηκαν αγρότες, νέοι επιστήμονες και νέοι ξενοδόχοι. Μίλησε επίσης για πολιτικό αμοραλισμό στην περίπτωση της μεταφοράς δημόσιας περιουσίας σε μια ανώνυμη εταιρεία, της οποίας επικεφαλής θα είναι τα επόμενα χρόνια 99 ένας Ευρωπαίος. «Πρόκειται περί ενός άθλου αυτής της κυβέρνησης, που μιλούσε για κατοχές και η οποία εκχωρεί την δημόσια περιουσία σε ένα ανεξάρτητο οργανισμό που διοικείται από τρίτους. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο εισηγητής του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ