Τα street style της Κιμ -Η Καρντάσιαν που φοράει τις τάσεις στην πιο ακραία (και προκλητική) εκδοχή τους - iefimerida.gr

Τα street style της Κιμ -Η Καρντάσιαν που φοράει τις τάσεις στην πιο ακραία (και προκλητική) εκδοχή τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν λατρεύεις τα social media και παρακολουθείς στενά τον κόσμο της showbiz, τότε δεν δικαιολογείται να μην έχεις στη λίστα σου την Κιμ Καρντάσιαν, το χυμώδες και σέξι αυτό θηλυκό που προκαλεί πάντοτε με τις δραστηριότητες αλλά και τις εμφανίσεις της.

Η Κιμ είναι μια γυναίκα με πάθος, με αγάπη για τον εαυτό της και την εικόνα της. Είναι, θα λέγαμε, η απόδειξη ότι τα juicy κορίτσια προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον των αντρών εν έτει 2016.

Άλλοτε με εφαρμοστά ρούχα που διαγράφουν τις καμπύλες της και άλλοτε όχι, με ημιδιάφανα υφάσματα, δαντέλες και βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, με τουαλέτες υψηλής ραπτικής και εκατοντάδες στρας,ακόμα και με κάζουαλ στιλ, η όμορφη σταρ καταφέρνει να αποτελεί ένα πραγματικό fashion icon και να εμπνέει τις street style lovers, προκαλώντας παράλληλα υστερία στα φωτογραφικά φλας στις επίσημες ή μη εμφανίσεις της. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ street style
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ