Αδωνις: Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αδωνις: Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε χθες στη Βουλή για τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον οποίο αποκάλεσε «αρχιλαμόγιο, υπεύθυνο για το Καλογρίτσας-gate».

Απαντώντας στη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι όσο είναι ο ίδιος υπουργός δεν θα ιδιωτικοποιούν οι ΔΕΚΟ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι με το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια οι ΔΕΚΟ θα ιδιωτικοποιηθούν από έναν επόμενο ΥΠΟΙΚ, χωρίς να ερωτηθεί καν η Βουλή.

Οι ΔΕΚΟ εντάσσονται στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, που θα έχει διάρκεια ζωής 99 χρόνια.

Αναφερόμενος τέλος στις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «χάρη στην Τράπεζα της Ελλάδος» δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα ο εργολάβος Καλογρίτσας, ο οποίος τη Δευτέρα αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό αφού δεν μπόρεσε να καταβάλει την πρώτη δόση για την άδεια που είχε λάβει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις ευγένειες ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ