Στροφή 180 μοιρών από Λεβέντη: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Στροφή 180 μοιρών από Λεβέντη: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δήλωση-έκπληξη για τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, ο κ. Λεβέντης είπε πως «ο Τσίπρας είπε τα πιο πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Πάρα πολλά. Κανονικά, αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει»...

Μάλιστα, μιλώντας σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στον Real FM, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Η μεν δεξιά παράταξη κάνει επί μονίμου βάσεως μια απατεωνιά. Υπηρετεί το κεφάλαιο και βασανίζει τους απλούς, δυστυχισμένους καθημερινούς ανθρώπους, ο δε Τσίπρας ανέβασε τον Ιανουάριο του 2015 πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών και πήγε τον Ιούλιο του '15 και τα υπέγραψε όλα. Αν μετρήσουμε αυτή την απάτη, είναι μεγαλύτερη από τις απατεωνιές της Δεξιάς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Τη δήλωση περί «πολιτικής εκτέλεσης» του κ. Τσίπρα ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων την έκανε την προηγούμενη Δευτέρα από τη Νέα Υόρκη, όπου πήγε για να παρευρεθεί σε συνέδριο Ελλήνων ομογενών, στο Concordia Summit 2016. Εκτός από την επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στην ίδια συγκέντρωση, τόνισε ότι για να ορθοποδήσει η Ελλάδα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για μια δεκαετία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Λεβέντης επισκέφθηκε τις ΗΠΑ, ένα ταξίδι από το οποίο απεκόμισε μόνο καλές εντυπώσεις. Οπως και να 'χει, η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό προκαλεί έκπληξη, καθώς οι κύριοι Τσίπρας και Λεβέντης φαίνεται ότι είχαν έρθει κοντά σε σειρά θεμάτων, με αιχμή την απλή αναλογική.

Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης ήταν ο μόνος από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης που παρέστη στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ