Σπίρτζης για Καλογρίτσα: Εμείς δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας - iefimerida.gr

Σπίρτζης για Καλογρίτσα: Εμείς δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας

Φωτογραφία: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πόλεμος που δέχεται η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες αποσκοπεί στην προσπάθεια ανατροπής της, επεσήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά και επεσήμανε: «Έχουμε πει πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά στελέχη της κυβέρνησης, ότι δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας και αυτό φάνηκε».

«Ο αριθμός των καναλιών ορίζεται από τα κράτη μέλη. Έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένοι υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης από πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους. Είναι απαράδεκτο ότι από την πρώτη στιγμή του νόμου Παππά υπήρχαν έγγραφα στην Kομισιόν που κατήγγειλαν τη χώρα ότι πάει να καταργήσει την ελευθεροτυπία και τον πλουραλισμό», υπογράμμισε.

Απαντώντας σε ερώτηση «πως ένας άνθρωπος που έχει κατασχεμένα ακίνητα και χρωστάει στην εφορία ή έχει απλήρωτους εργαζόμενους στις εταιρείες του μπορεί την ίδια στιγμή να διαγωνίζεται για να πάρει μια άδεια», ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά είστε σίγουροι ότι ισχύει αυτό για τον κ. Βλαδίμηρο Καλογρίτσα; Σκόπιμα, επειδή εμπλέκουν και εμένα λόγω των φιλικών σχέσεων που έχω, έχουμε πει πάρα πολλές φορές πάρα πολλά στελέχη της κυβέρνησης ότι δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας και αυτό φάνηκε. Αυτά που καταγγέλλονται είναι για τον πατέρα Καλογρίτσα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ