Επίσημο: To Final-4 επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίσημο: To Final-4 επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το 2012, το Final-4 της Euroleague επιστρέφει στην Τουρκία αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Στο γήπεδο στο οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πιο τρελό ευρωπαϊκό του Κύπελλο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο «Σινάν Ερντέμ Ντομ», θα διεξαχθεί στο τέλος της σεζόν τον ερχόμενο Μάιο, το Final-4.

Οπως ανακοίνωσε η Euroleague, στις 19 με 21 Μαΐου, η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, για 3η φορά στην ιστορία της αφού η πρώτη ήταν το 1992 και η δεύτερη το 2012.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως και οι δύο τελικοί που φιλοξένησε η Κωνσταντινούπολη, κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ.

Το 1992 με το σουτ του Τζόρτζεβιτς, το οποίο χάρισε το τρόπαιο στην Παρτιζάν απέναντι στην Μπανταλόνα και φυσικά το 2012 με το καλάθι του Πρίντεζη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ final-4 Κωνσταντινούπολη Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ